kinek nyújtunk biztonságot?

válaszd a kedvenc sportod és utazz akár még ma! 
Eddig 45.713 utas éjszakát biztosítottunk közel 11.000 elégedett ügyfelünknek.

mivel kínálunk többet?

Senki se szeret sokat várni, de nálunk nem is kell. Gyors ügyintézést biztosítunk, online, pár kattintással is megkötheted biztosításod. • 3 éves kor alatt díjmentes, felnőttenként maximum 5 fő, 3-14 éves gyermekeknek 50% kedvezmény.
 • Alapáron utazhat Európába és Törökországba, Oroszországba, Egyiptomba, Marokkóba, Tunéziába.
 • 100%-ban visszajár a díj, ha kezdő időpont előtt bárki visszamondja írásban.
 • 0-24 hívható magyar nyelvű Segélyvonal, akár orvosi konzultációval.
 • Síelők és snowboardosok biztonságban síelhetnek akár pályán, akár pályán kívül is, nem szabunk határokat.
 • Búvároknak hiperbár-kamrás kezelésre, azaz túlnyomásos oxigénterápiára is kiterjed a biztosítás.
 • Felelősségbiztosítás [PROTECTOR] termékünk mellé éves baleseti biztosítás köthető
 • Ott leszünk a hegymászók mellett a magasban is, biztosítjuk őket még a csúcsra törnek. 5000 m-ig teljes körű biztosítást kínálunk.
Csak egy bankkártya és már indulhatsz is!


Milyen lehetőségeid vannak?


 
bankkártya
 
utalás
 
készpénz
 
számla kérelem
 
segélyhívás

A Groupama Biztosító Zrt szerződéses Asszisztencia szolgáltatója a Europ-Assistance Magyarország Kft.
Ha baj van, előbb ne a barátod hívd, hanem az alább látható telefonszámot, melyet a biztosítási kötvényeden is megtalálsz.


0-24 óráig magyar diszpécser áll a rendelkezésedre

Központi telefonszámunk:


+36 1 465 36 40

Központi faxszámunk:


+36 1 458 44 45Miért jó ha ezt a számot hívod?


Bárhol a világon számíthatsz rá és nem kell attól tartanod, hogy komoly pénzeket vasaljanak be tőled, akár egy helikopteres mentés alkalmával.

 

 


szakmai partnerek

A HRI Consulting Kft. minden biztosítási termékéhez ismert és elismert partnereket kér fel, hogy az adott biztosítás a legkomolyabb elvárásoknak is megfeleljen.
A sportági szövetségek elévülhetetlen segítséget nyújtottak, hogy meghatározó szerepet tölthessünk be a magyarországi sportbiztosítások területén.

 
Ők már megbíztak bennünk, te miért ne tennéd?

Neves személyiségek és elismert oktatók már a mi kezünkbe helyezték biztonságukat, és nem csalódtak bennünk. Ők már biztonságban vannak sportolás közben is. Vegyél példát róluk, és mielőtt sportolnál, biztosítsd be magad nálunk!
 
Tv műsort készíteni egy sípályán izgalmas dolog. Én szeretem az izgalmakat és a száguldást, de csak akkor,
ha van Sportbiztosításom.

Világi Péter - Sportriporter
 
„Mindenki tudja, hogy életem a sípálya, a hegy, a tél. Oktatok, és szakmai felelősségbiztosításomról a Sportbiztositas.net Protector terméke gondoskodik” .

Csorba-Simon László - Síoktató
 
Stíluskalendárium című könyvem egyik támogatója a sportbiztositas.net, hiszen az egészséges életvitelnek a sport is része, és sport közben a biztonság alapkövetelmény.

Lakatos Márk - Közszereplő
 
Az Assistance szolgáltatásra minden pillanatban és helyzetben számíthat. Éjjel-nappal rendelkezésére állunk, legyen bárhol a világban. Minket elér, ha baj van!

Kalmár László - Europ-Assistance

iratkozz fel hírlevelünkre

Mert azonnal értesülhetsz a legfrissebb híreinkről, és minden hónapban a feliratkozók között egy 2 fő részére szóló 5 napos teljes körű biztosítást sorsolunk!


Miért jó ha velünk tartasz?


 • minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz
 • ha van egy kihagyhatatlan akciónk, neked áruljuk el először
 • elsőként értesülhetsz a legjobb ajánlatainkról is
Mit veszítesz ha nem?


 • kimaradsz az izgalmas nyereményjátékainkból
 • neked nem tudunk szólni, ha hatalmas akciót tervezünk
 • nem ismered meg a nagyszerű ajánlatainkat se
 
 


gyakori kérdések

Biztosításkötés előtt biztos felmerült benned néhány kérdés. Összegyűjtöttük a leggyakoribbakat, hogy minél gyorsabban választ kaphass.
Ha pedig további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!
Milyen személyes adatomat kell megadni, ha biztosítást szeretnék kötni?

Alapvetően három adatot kérünk, hogy a biztosítást megköthesse.
NÉV-LAKCÍM-SZÜLETÉSI IDŐ
 
Mit kell tennem, ha a regisztrációban rossz címet, nevet adtam meg?

Kérjük, hogy lépjen be az „adatmódosítás” menübe, és ott javítsa a kívánt adatokat.

Mit tegyek, ha rossz email címet adtam meg?

- ha rossz email címet adott meg regisztráláskor, sajnos visszaigazoló emailt sem tudunk küldeni Önnek, kérjük, regisztráljon újra.
- amennyiben élő/valós email címet adott meg, de nem ezt szeretné használni, hanem egy másikat, kérem, hogy lépjen be ezzel az email címmel, majd az „adatmódosítás” menüpontban változtassa meg.
 
Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Lépjen be a "belépés” menübe, és adja meg email címét, hamarosan fog kapni egy értesítést a megadott címre, mely tartalmazza a jelszavát.
 
Mi az, hogy „érvényesség kezdete és érvényesség vége”?

Az érvényesség kezedet az a nap, ahonnan a biztosítás időtartama kezdődik, a rendszer automatikusan a kötés másnapját határozza meg, mint első választható nap. Természetesen a biztosítás időtartamának kezdete bármely napra datálható, de nem lehet az a nap, amely napon a biztosítás kötjük.
Az érvényesség vége az a nap, amelyen a biztosítási időtartam befejeződik.

Mit jelent a „fogyasztónak minősülő Ügyfél” kifejezés?

Fogyasztónak minősül a szakmája, önálló foglalkozása, vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy.
Mit jelent a „biztosított” kifejezés, ki lehet „biztosított”?

A biztosított(ak) az(ok) a személy(ek), aki(k) a szerződésben biztosítottként megnevezésre került(ek), és akik(nek) az esetében a biztosító a hozzá(juk) kapcsolódó biztosítási eseményekre a szerződésben meghatározott szolgáltatásokat nyújtja. Biztosított az a magánszemély lehet, aki Magyarországra bejelentett lakcímmel rendelkezik. 
 
Mit jelent a „szerződő” kifejezés, ki lehet „szerződő”?

A szerződő fél az a fogyasztó, vagy nem fogyasztó személy, aki biztosítási szerződés megkötésére ajánlatot tett, és a biztosítási díjat ezen minőségében megfizeti. Szerződő természetes személy esetében az lehet, aki a 14.-ik életévét betöltötte, és magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkezik, vagy Magyarországon nem fogyasztó személy.

Az ajánlati összesítőn rossz biztosítási díjak szerepelnek, mi tegyek?

Kérjük, hogy nézze meg újra, hogy jó születési dátumot adott-e meg.
Kérjük, hogy nézze meg, nincs-e a biztosítottak közt 65 évnél idősebb biztosított.
Kérjük, hogy nézze meg, jó időtartamot adott-e meg?
Amennyiben minden adatot jól adott meg, kérem, vegye fel a kapcsolatot az info@sportbiztositas.net email címen kollégáinkkal.
 
Online bankkártyával szeretnék fizetni, de nem tudom, hogy a bankkártyámat elfogadja-e a rendszer!

Ezt könnyen ellenőrizheti a sportbiztositas.net oldalon a „fizetési feltételek/lehetőségek” menüpont, „Online bankkártyás fizetés” almenüpont alatt.
 
Miután az OTP bank számára megadtam a kártyaadatokat a rendszer nem vitt vissza a sportbiztositas.net oldalra, mit tegyek?

Kérjük, hogy lépjen be újra a sportbiztositas.net oldalra, és megtalálja a kötvényét a szerződéseim menüpontban, innen folytathatja a biztosításkötést, vagy fizetési módozatot válthat.
Amennyiben nem találja a kötvényét, kérem, vegye fel a kapcsolatot az info@sportbiztositas.net email címen kollégáinkkal.

Nem szeretnék (nem tudok) bankkártyával fizetni, hogyan tudom utalással rendezni a biztosítási díjat?

Lehetősége van készpénzben fizetni bármely viszonteladónknál, melyről az „értékesítő partnereink” menüpontban érdeklődhet.
Utalásos fizetési módozat esetén lehetőség nyílik bankunknak átutalni a biztosítás díját. Miután az utalás megérkezett cégünkhöz, Ön egy email üzenetet kap tőlünk, melyben csatolmányként megtalálj a biztosítási kötvényeit, szerződési feltételt és a díjtáblát is.
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az utazás megkezdése előtti utolsó munkanapon 15 óráig nem küldi meg a díjfizetés igazolását, vagy a díj nem érkezik meg a sportbiztositas.net részére, úgy utazása megkezdése előtt nem lesz birtokában utasbiztosítási kötvényének, így biztosítási fedezete sem lesz utazása során!

Számlaszámunk: OTP Bank 11731001-29909238
 
Az utazásom megkezdéséig nem fogom tudni elutalni Önöknek a biztosítás díját, mit tegyek?

Amennyiben előreláthatólag az utalása nem fog bankunkhoz megérkezni az indulást megelőző munkanap 15:00- ig: • Fáradjon be az utazást megelőző munkanap 15 óráig bármely OTP bankba, és fizesse be a 11731001-29909238 számú bankszámlaszámunkra RENDKÍVÜL FONTOS, HOGY A KAPOTT RENDELÉSAZONOSÍTÓ LEGYEN BELEÍRVA A MEGJEGYZÉS ROVATBA, ELLENKEZŐ ESETBEN NEM TUDJUK BEAZONOSÍTANI A BEFIZETÉST.
A biztosítási díj megfizetése után (online-utalás) nem kaptam visszaigazoló emailt, amelyben az ígért kötvényt is megtalálom, mit tegyek?

Kérjük, hogy lépjen be újra a sportbiztositas.net oldalra, és megtalálja a kötvényét a szerződéseim menüpontban.

A letöltött / megkapott kötvényen rosszul szerepelnek az adataim, mit tegyek?

Kérjük, hogy írjon elektronikus levelet az info@sportbiztositas.net címre, ahol írja le a helytelen és a helyes adatokat is, ezt kollégáink elküldik a biztosító számára, hogy az adatmódosítási kérelmét tudomásul vegyék.
Amennyiben a biztosító visszaigazolta a kérelmet, kollégánk erről levélben fogja értesíteni Önt. Ha a levél nem érkezik meg az indulásuk pillanatáig, nyugodtan megkezdhetik az utazást, Önök fedezet alatt állnak a téves adatokkal is.
 
Lehet egy napra is biztosítást kötni?

Igen, de minimálisan fizetendő összeg a napidíj 150%-a.
Mit jelent a „fogyasztónak nem minősülő Ügyfél” kifejezés?

Fogyasztónak nem minősül személy, vagy szervezet, aki nem a szakmája, önálló foglalkozása, vagy üzleti tevékenysége körén kívül járó el. Mindenki, aki nem tartozik a fogyasztó Ügyfél csoportba.
Lehet-e biztosítást kötni kismamák részére?

Sürgős szükség esetén a biztosítás kiterjed a szülészeti ellátásra, a spontán vetélésre, a koraszülésre,…stb., a terhesség 28. hetéig! 
A biztosítótársaság utólag kérhet egy orvosi szakvéleményt, melyben az orvos igazolja, hogy a kismama utazhatott.
 
Lehet-e biztosítást kötni külföldi személy számára?

Igen, lehet abban az esetben, ha van magyarországi bejelentett lakcíme.

Amennyiben előbb térek haza, mint ahány napra biztosítást kötöttem, visszakapom-e a díjkülönbözetet?

A jelen szerződési feltételek szerint megkötött Utazási Garancia Sportbiztosítás díjának 100%-os visszatérítésére kizárólag a biztosítási tartam kezdete előtt van lehetőség. A visszafizetési kérelmet jelezni a storno@sportbiztositas.net email címre elküldött, kötvényszámot és a visszautalásra alkalmas bankszámlaszámot tartalmazó, kizárólag a kötvény megkötésekor megadott email címről érkező elektronikuslevél formájában lehetséges. A biztosítási tartam előtti utolsó munkanap 15h-ig postafiókba beérkezett kérelmeket dolgozzuk csak fel.
Szeretnék családi kedvezményt igénybe venni, azonban az utazók nem szülő-gyermek kapcsolatban vannak, de van vérrokonsági kapcsolat.

Ebben az esetben is lehetősége van igénybe venni a kedvezményt, amennyiben legalább egy teljes biztosítási díjat fizetett felnőtt is utazik. Így maximum 5 együttutazó, 14 alatti gyermek számára 50% kedvezményt biztosítunk.
 
Mit kell tennem, ha külföldön megbetegszem vagy balesetet szenvedek?

Haladéktalanul hívja fel az utasbiztosítási kötvényben megadott telefonszámon a biztosító asszisztencia szolgálatát, adja meg nevét, utasbiztosításának kötvényszámát, elérhetőségi telefonszámát. Az asszisztencia szolgálat a helyzetnek megfelelő és teljes körű felvilágosítást fog nyújtani.

Nekem van bankkártyához tartozó utasbiztosításom, mégis kössek utasbiztosítást?

Igen, mindenképp. Rossz megoldása a bankkártyák utasbiztosítási fedezetére hagyatkozni, hiszen a kártérítési összegek rendkívül alacsonyak. Egyes bankkártyák 1-2-3 millió forintig térítik meg a betegellátás költségeit, amely Nyugat-Európában pár napos kórházi ellátás költségeit is alig fedezi.
 
Miután megkötöttem, és kifizettem a biztosítást, akkor vettem észre, hogy sajnos rossz dátumot adtam meg (az utazás hosszabb vagy rövidebb, kevesebben megyünk, többen megyünk), mit tegyek?

Kérjük, írjon nekünk egy levelet, ahol a biztosítását törölni kívánja.
A rendszerben töröljük a biztosítását, a biztosítási díjat az Ön által megadott számlaszámra visszautaljuk. Kérjük, hogy kösse meg újra a biztosítást.
 
Mit kell tennem, ha a regisztrációban rossz címet, nevet adtam meg?

Haladéktalanul hívja fel az utasbiztosítási kötvényben megadott telefonszámon a biztosító asszisztencia szolgálatát, adja meg nevét, utasbiztosításának kötvényszámát, elérhetőségi telefonszámát. Az asszisztencia szolgálat a helyzetnek megfelelő és teljes körű felvilágosítást fog nyújtani.

Mi történik, ha külföldön kórházba kerülök, és nem tudok telefonálni?

Az első adandó alkalommal az utas hozzátartozója vagy a kórházban az orvos hívja fel az asszisztencia szolgálatot, és jelentse be a káreseményt.
 
Mi történik, ha az utas nem hívja fel az asszisztencia szolgálatot, és a számlával utólag jelentkezik?

A biztosító szerződési feltételei szerint, amennyiben a Biztosított a biztosítási eseményt azonnal és haladéktalanul nem jelenti be az asszisztencia szolgálat részére, és ennek következtében az nem működhet közre a szolgáltatások teljesítésében, úgy a Biztosító a költségeket számla ellenében, és csak limitált, korlátozott mértékben téríti meg.
A költségek segélyszolgálat általi előzetes jóváhagyásának elmaradása esetén, a kórházi ellátás költségeit maximum 1000 euró összegig téríti meg a biztosító.
 
Ki kell-e fizetnie az utasnak az orvost a helyszínen?

A baleset vagy betegség következtében szükségessé váló kórházi kezelés esetén felmerült költségeket a Biztosító közvetlenül rendezi a kórházzal. Az orvossal vagy kórházzal egyeztetve az asszisztencia szolgálat garanciavállalási nyilatkozatot küld, amelyben nyilatkozik, hogy vállalja a költségeket és közvetlenül az orvosnak vagy a kórháznak kifizeti. Így a biztosítottat a helyszínen nem terheli költség. Az ezen kívül felmerült egyéb költségeket pl. gyógyszerköltség, a Biztosított fizeti, és amikor visszatért, számla ellenében a Biztosító utólag visszatéríti.
A biztosító mindent megtesz annak érdekében, hogy a ténylegesen sürgősségi kezelés (mentés) költségét átvállalja, mentesítve így az ügyfelet a helyszínen történő készpénz-fizetéstől. Ennek elengedhetetlen feltétele a „segélyhívó vonalon” történő mielőbbi baleseti bejelentés.

Milyen dokumentumok szükségesek a kárbejelentéshez?

A következő dokumentumok szükségesek: - Biztosítási kötvény, - Orvosi igazolások, - Jegyzőkönyv balesetbiztosítási káresemény esetén, - Eredeti számlák, - Eredeti gyógyszervásárlási számlák, - Eredeti rendőrségi jegyzőkönyv, - Haláleset esetén halotti anyakönyvi kivonat-
Megtalálja a sportbiztositas.net oldalon a „kárbejelentési" menüpont alatt
 
Az Önök által kínált termék tartalmaz felelősségbiztosítást?

Igen, tartalmaz! A biztosítással rendelkező biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben megállapított mértékben és korlátozásokkal mentesítse őt az olyan kár megtérítése alól, amelyért a magyar jog szabályai szerint felelősséggel tartozik.
A biztosításhoz tartozó poggyászbiztosítás mire terjed ki?

A biztosítás kiterjed a biztosított Magyarországról magával vitt útipoggyászának és/vagy ruházatának az illetékes rendőrségnél jegyzőkönyvileg bejelentett betöréses/feltöréses lopására, elrablására, közúti vagy orvos által igazolt személyi sérüléssel együtt járó balesetből, tűz vagy elemi csapásból eredő megsemmisülésére, vagy ezen eseményekből eredő megrongálódására.
Bővebben a Groupama Garancia Biztosító ügyfél-tájékoztató IV.26.pontjában olvashat.

Ha a repülőtéren tűnik el csomagom, a biztosító miként jár el?

A biztosítás kiterjed továbbá a biztosítottnak a légitársaság kezelésében lévő poggyászának elveszésére, megsemmisülésére, amennyiben a légitársaság a kárt elismerte, és kártérítési kötelezettségének eleget tett, de az általa nyújtott kártérítés összege nem fedezi a biztosított teljes kárigényét.
Bővebben a Groupama Garancia Biztosító ügyfél-tájékoztató IV.26. pontjában olvashat.
 
Van már kiváltott E-111-es nyomtatványom, mégis kössek utasbiztosítást?

Igen, hiszen az E-111 kizárólag sürgősségi betegellátásra használható, és csak korlátozott számú egészségügyi intézményben.
Sürgősségi ellátásnak az számít, ha az ellátás késedelme életet, testi épséget veszélyeztetne. Nem számít tehát ide a korábban is fennálló betegség külföldi kezeltetése, a fogászati kezelés, az utókezelés!Az E-111 nyomtatványt csak azok az intézmények fogadják el az EU-ban, amelyeknek szerződésük van a helyi társadalombiztosítással (zömmel állami kórházak). Gyakran előfordul, hogy a mentős vagy a magánklinika nem fogadja el a nyomtatványt, és a teljes költséget kéri készpénzben. Utólag a magyar OEP csak a magyarországi tarifák szerint térít (ami legtöbbször messze elmarad a tényleges külföldi költségektől).
 
elérhetőség

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.

Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "nem kaptam meg a kötvényt", "nem tudom folytatni a kötést").

E-mail címünk:


info@sportbiztositas.net

Mobilszámunk:


+36 30 690 66 90
Telefonszámunk:


+36 72 606 600

Faxszámunk:


+36 72 606 601