Jogi nyilatkozatA HRI Consulting Kft. (a továbbiakban: "tulajdonos") által működtetett online biztosításközvetítő oldal(ak) (a továbbiakban: honlapok) látogatói részére!
Valamennyi, bármely fenti honlapon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban: együttesen: tartalom) a HRI Consulting Kft. szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.

A HRI Consulting Kft. által működtetett honlapokon lévő valamennyi tartalom jog által védett! A tartalom látogatói, a HRI Consulting Kft. felhasználói a honlapok tartalmát kizárólag a HRI Consulting Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

E fenti előírások alól kivételt képeznek a HRI Consulting Kft. felhasználó által közzétett tartalmak (pl. fórum bejegyzések, képek), melyekre felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználó által közzétett tartalomért az adott felhasználó felel.

A HRI Consulting Kft. által működtetett honlapokra/oldalaira mutató linkeket a HRI Consulting Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül el lehet helyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat. Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy a HRI Consulting Kft. honlapja, vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.


2010. november 9.                                                                             HRI Consulting Kft.

 
elérhetőség

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.

Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "nem kaptam meg a kötvényt", "nem tudom folytatni a kötést").

E-mail címünk:


info@sportbiztositas.net

Mobilszámunk:


+36 30 690 66 90
Telefonszámunk:


+36 72 606 600

Faxszámunk:


+36 72 606 601