A vizek szerelmeseinek

A búvárkodás az egyik legélvezetesebb sportág. Egyszerre kikapcsol, frissít, erősít és gyönyörködtet, .
de számos veszélyt is magában rejt. Légy biztonságban a víz alatt is!

 
Hobbibúvároknak

Alig várod, hogy megcsodálhasd a víz alatti élővilágot? Merülés előtt számos dolgot meg kell tanulnod. Megfelelő felkészítés nélkül nem búvárkodhatsz. Azonban, ha már úgy érzed minden csínját-bínját elsajátítottad ennek a sportágnak, a baj akkor is megtörténhet. Biztosítsd be magad már az első alkalom előtt!

 
Profiknak

Aki egyszer megtapasztalta a búvárkodás csodáit, az örökre a rabjává válik. Különleges atmoszféra, önfeledt nyugalom, csak mi és a gyönyörű élőlények. Hobbi, melyből percek alatt szenvedély lesz, a szenvedélyből pedig életvitel. Azonban a víz alatt is fontos a testi épségünk. Hiszen a veszély itt is utolérhet minket!

 
Akiknek nem

Nem minősülnek biztosítottnak, azok, akik egy évnél hosszabb idejű, folyamatos, tartós külszolgálatot teljesítenek, és a külföldön tartósan, azaz több mint egy évig munkát vállalók és együtt utazó családtagjaik. Ahogy azok sem, akik bármely oknál fogva életvitelszerűen külföldön élnek. Nem terjed ki a biztosítása díjazásért végzett fizikai munkavégzés során bekövetkező balesetekre, ipari jellegű búvárkodásra, merülésre sem.

 
Kizárások

A biztosítás nem nyújt fedezetet, ha a biztosított megszegi a Merülési Szabályzatot, az esetleges speciális szabályrendszereket, illetve a merülésre vonatkozó helyi előírásokat. Ahogy akkor sem, ha a biztosított búvárminősítése alapján képzettségének nem megfelelő víz alatti tevékenységet folytat, és a szigonypuska használatával kapcsolatos események, sérülések esetében sem.


extrák

Legyél idős vagy fiatal, kisbabával, gyerekekkel vagy egyedül utazó, kis csomagot vagy drága holmikat cipelő, mindenre van egy jó ajánlatunk! Számos extra kedvezményt kínálunk, mert mi a pénztárcádra is gondolunk!
 
0 - 3 év

Azt hiszed, amint szülő leszel, csak az otthonülés marad? Ne mondj le az utazásról, a sportolásról akkor se, ha kisgyermeked van. Neked is jár a kikapcsolódás! Aggódsz, hogy történik vele valami, beteg lesz vagy baj éri? Mi gondoltunk az ő biztonságára is! 3 éves év alatti gyermeked díjmentesen biztosítjuk!

 
3 - 14 év

Aktív nyaralást tervezel, de előre félsz, mert a gyerekekkel folyton történik valami? Nincs kedved egész nap aggódva figyelni milyen veszély leselkedik rájuk? Leveszünk egy kis terhet a válladról,14 év alatti gyermekeidre fél áron köthetsz biztosítást, ha van velük egy 18 év feletti kísérő.

 
65 + év

A sportolás minden életkorban hasznos, hiszen jótékonyan hat az egészségre és az erőnlétre is. Azonban ahogy öregszünk, nő a sérülés veszélye, de ez ne rettentsen el senkit! Mi tudjuk, milyen fontos, hogy időskorban is megőrizzük az aktivitásunk, így 65 felett is biztosítunk pótdíj ellenében!

 
poggyász

Tudjuk, mekkora anyagi veszteség, ha kár éri, vagy ellopják táskánkat, melybe értékes holmijainkat vagy sportfelszelésünket tettük. Segítünk, hogy nyugodtan utazhass, élvezhesd kedvenc sportjaid, és ne kelljen aggódnod a csomagok miatt. Drága dolgaidat is biztosítjuk pótdíj megfizetése ellenében! biztosításkötő felület


 
 


fizetési feltételek
Bankkártyás fizetés


A SPORTBIZTOSÍTÁS.NET internetes áruház részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank által fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a SPORTBIZTOSÍTÁS.NET áruház oldalán.
A SPORTBIZTOSÍTÁS.NET internetes áruház az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának adatait semmilyen formában nem tárolja.


Fizetés részletei

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége.


Kérjük, készítse elő kártyáját:
 • Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
 • Lejárati dátum: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
 • Érvényesítési kód: (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.


Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:


 • Visa (dombornyomott)
 • MasterCard (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet internetes áruházunkban Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.

Utalásos fizetés


A sportbiztositas.net oldalon lehetősége van utalással rendezni biztosítási díját.
Miután az utalás megérkezett cégünkhöz, Ön egy email üzenetet kap tőlünk, melyben csatolmányként megtalálja a biztosítási kötvényeit, a szerződési feltételt és a díjtáblát is. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az utazás megkezdése előtti utolsó munkanapon 15 óráig nem küldi meg a díjfizetés igazolását, vagy a díj nem érkezik meg a HRI Consulting Kft. részére, úgy utazása megkezdése előtt nem lesz birtokában utasbiztosítási kötvényének, így biztosítási fedezete sem lesz utazása során!


Fizetés részletei

Kérjük, hogy teljes biztosítási díjat a HRI Consulting Kft. OTP Banknál vezetett

11731001-29909238

számú számlaszámunkra átutalni szíveskedjék.

A megjegyzés rovatba feltétlenül írja be a kapott rendelésazonosítót, ellenkező esetben nem tudjuk beazonosítani, hogy az utalás kitől érkezett.
 

Kézpénzes fizetés


Ha Ön nem bízik meg az online fizetési módban, vagy az banki utalása előreláthatólag nem érkezik meg hozzánk időben (indulást megelőző munkanap 15:00-ig), akkor az alábbi lehetőség áll a rendelkezésére:

Fizetés részletei

A biztosítás kötés végén válasza az „utalásos” módozatot, majd a kapott díjbekérőn szereplő rendelésazonosítót feljegyezve (akár ki is nyomtathatja) fáradjon be az utazást megelőző munkanap 15-h-ig bármely OTP bankba, és fizesse be a

HRI Consulting Kft. nevére, a

11731001-29909238-as számlaszámunkra.

A megjegyzés rovatba feltétlenül írja be kapott rendelésazonosító számot, ellenkező esetben nem tudjuk beazonosítani, hogy a befizetés kitől érkezett, és elképzelhető, hogy biztosítása csak később kerül feldolgozásra.
 

Számla kérelem


Amennyiben Áfás számla igénye van, kérjük, adja meg vagy a kötvény vagy a rendelés azonosító számot, attól függően, hogy az egész rendelésről, vagy csak egy kötvényről kér számlát, hogy gondosgodhassunk annak postázásáról.

Fizetés részletei

f
A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező!
 
Kötvényszám:
Rendelésazonosító:
 

 

Felhívjuk figyelmét, hogy számlát, csak a kötvényben magadott díjfizető nevére, címére áll módunkban kiállítani.


 


ami még hasznos lehet

Ha részletesen szeretnéd megismerni szerződési feltételeinket és árainkat, itt megtalálod őket. Ha kérdésed van, itt választ találsz, ha mégsem, kollégáink szívesen segítenek. Nem hagyunk kétségeket! 
 
segélyhívás

A Groupama Garancia Biztosító Zrt szerződéses Asszisztencia szolgáltatója a Europ-Assistance Magyarország Kft.
Külföldön történő káresemény esetén az alábbi elérhetőségeken lehet bejelentést tenni.


0-24 órában hívható

Központi telefonszámunk:


+36 1 465 36 40

Központi faxszámunk:


+36 1 458 44 45 


kárbejelentés

Ügyfélszolgálati irodáinkban hétfőtől-csütörtökig 8.00 és 16.30 között, pénteken 8.00 és 14.00 között várjuk ügyfeleinket. A Budapesten található két központi
– a XIV. ker., Erzsébet királyné útja 1/c., valamint a XI. ker., Hamzsabégi út 37. szám alatt található–
ügyfélszolgálatunkon szerdán hosszabbított nyitvatartással,  20.00 óráig állunk ügyfeleink rendelkezésére.Központi Tele Center

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 8.00 és 17.00 óra között, pénteken pedig 8.00 és 14.00 óra között várja ügyfeleink hívásait.

TELE CENTER:

Tel: +36 1 467 3500
Fax: +36 1 361 0091
Email: karbejelentes@groupama-garancia.hu
 
A legszükségesebbek a kárbejelentéshez:

 • biztosítási kötvény
 • orvosi igazolások
 • jegyzőkönyv balesetbiztosítási káresemény esetén
 • számlák
 • rendőrségi jegyzőkönyv
 • haláleset esetén - a halotti anyakönyvi kivonat.


Poggyász kárbejelentő űrlap
Poggyászkár esetén feltétlenül töltse ki, és kérésre küldje meg a Groupama Garancia Biztosítónak.

Poggyász kárbejelentő űrlap letöltése

Betegség és Baleseti kárbejelentő űrlap
Baleset és/vagy betegség esetén feltétlenül töltse ki, és kérésre küldje meg a Groupama Garancia Biztosítónak.

Betegség és Baleseti kárbejelentő űrlap letöltése
 
elérhetőség

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.

Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "nem kaptam meg a kötvényt", "nem tudom folytatni a kötést").

E-mail címünk:


info@sportbiztositas.net

Mobilszámunk:


+36 30 690 66 90
Telefonszámunk:


+36 72 606 600

Faxszámunk:


+36 72 606 601