PATTANJ DESZKÁRA!

A LEGTÖBB BIZTOSÍTÁS NEM FEDEZI, HA JELÖLETLEN ÉS KEZELETLEN TERÜLETEN ÉR BALESET.
RÁNK OTT IS SZÁMÍTHATSZ! SŐT LÉTREHOZTUNK EGY BIZTOSÍTÁST KIFEJEZETTEN VERSENYZŐKNEK IS!

KEZDŐ

KÍVÁNCSI VAGY MILYEN DESZKÁN CSÚSZNI? ÚGY DÖNTÖTTÉL KIPRÓBÁLOD A SNOWBOARDOT? NE AGGÓDJ SENKI SE SZÜLETIK PROFINAK, MINDENKI A HÓBAN FETRENGVE KEZDTE, MINDENKI BUKDÁCSOLT, ÉS ESETT JÓ PÁRAT. LÉGY ÓVATOS, NE LÉPD TÚL A HATÁRAID, NA ÉS PERSZE BIZTOSÍTSD BE MAGAD, HISZEN A BAJ A KEZDŐKRE IS LECSAPHAT!

HALADÓ

FELPATTANSZ A DESZKÁRA ÉS MÁR CSÚSZOL IS. SZÁMTALAN TRÜKKÖT ISMERSZ. ELŐTTED AZTÁN NINCSENEK AKADÁLYOK! ÚGY ÉRZED MÁR BÁRMIRE KÉPES VAGY! ÖNFELEDTEN SZÁGULDASZ A LEJTŐKÖN, MIKÖZBEN ÚJABB ÉS ÚJABB PÁLYÁKAT HÓDÍTASZ MEG! NEM KÉTELKEDÜNK BENNE, HOGY ÜGYES VAGY, DE HIDD EL A BIZTOSÍTÁS NEKED IS FONTOS!

VERSENYZŐ

A SNOWBOARD VERSENYEK IGEN LÁTVÁNYOS ÉS IZGALMAS ESEMÉNYEK, AZONBAN, HA TE NEM CSAK NÉZŐKÉNT, HANEM VERSENYZŐKÉNT VESZEL RÉSZT, A BIZTOSÍTÁS ELENGEDHETETLEN KELLÉK SZÁMODRA, HISZEN A BAJ TÉGED IS BÁRMIKOR UTOLÉRHET! OTT LESZÜNK MELLETTED, HA BALESET ÉR A VERSENYEN, VAGY AKÁR A FELKÉSZÜLÉS ALATT!

PÁLYÁN KÍVÜL

KIRÁZ A HIDEG A TÖMEGTŐL? UNOD MÁR A ZSÚFOLT PÁLYÁKAT? INKÁBB ÚJ TEREPEKET HÓDÍTANÁL MEG DESZKÁDDAL? ELÉG JÓNAK ÉRZED MAGAD, HOGY FELFEDEZZ PÁLYÁN KÍVÜLI TERÜLETEKET? NEM TARTUNK VISSZA! MÉG LEGTÖBB BIZTOSÍTÁS NEM FEDEZI, HA JELÖLETLEN TERÜLTEN ÉR UTOL A BAJ, MI OTT IS OTT LESZÜNK VELED, HA KELL!

EXTRÁK

LEGYÉL IDŐS VAGY FIATAL, KISBABÁVAL, GYEREKEKKEL VAGY EGYEDÜL UTAZÓ, KIS CSOMAGOT VAGY DRÁGA HOLMIKAT CIPELŐ, MINDENRE VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK! SZÁMOS EXTRA KEDVEZMÉNYT KÍNÁLUNK, MERT MI A PÉNZTÁRCÁDRA IS GONDOLUNK!

0 - 3 ÉV

AZT HISZED, AMINT SZÜLŐ LESZEL, CSAK AZ OTTHONÜLÉS MARAD? NE MONDJ LE AZ UTAZÁSRÓL, A SPORTOLÁSRÓL AKKOR SE, HA KISGYERMEKED VAN. NEKED IS JÁR A KIKAPCSOLÓDÁS! AGGÓDSZ, HOGY TÖRTÉNIK VELE VALAMI, BETEG LESZ VAGY BAJ ÉRI? MI GONDOLTUNK AZ Ő BIZTONSÁGÁRA IS! 3 ÉVES ÉV ALATTI GYERMEKED DÍJMENTESEN BIZTOSÍTJUK!

3 - 14 ÉV

AKTÍV NYARALÁST TERVEZEL, DE ELŐRE FÉLSZ, MERT A GYEREKEKKEL FOLYTON TÖRTÉNIK VALAMI? NINCS KEDVED EGÉSZ NAP AGGÓDVA FIGYELNI MILYEN VESZÉLY LESELKEDIK RÁJUK? LEVESZÜNK EGY KIS TERHET A VÁLLADRÓL,14 ÉV ALATTI GYERMEKEIDRE FÉL ÁRON KÖTHETSZ BIZTOSÍTÁST, HA VAN VELÜK EGY 18 ÉV FELETTI KÍSÉRŐ.

65 + ÉV

A SPORTOLÁS MINDEN ÉLETKORBAN HASZNOS, HISZEN JÓTÉKONYAN HAT AZ EGÉSZSÉGRE ÉS AZ ERŐNLÉTRE IS. AZONBAN AHOGY ÖREGSZÜNK, NŐ A SÉRÜLÉS VESZÉLYE, DE EZ NE RETTENTSEN EL SENKIT! MI TUDJUK, MILYEN FONTOS, HOGY IDŐSKORBAN IS MEGŐRIZZÜK AZ AKTIVITÁSUNK, ÍGY 65 FELETT IS BIZTOSÍTUNK PÓTDÍJ ELLENÉBEN!

POGGYÁSZ

TUDJUK, MEKKORA ANYAGI VESZTESÉG, HA KÁR ÉRI, VAGY ELLOPJÁK TÁSKÁNKAT, MELYBE ÉRTÉKES HOLMIJAINKAT VAGY SPORTFELSZELÉSÜNKET TETTÜK. SEGÍTÜNK, HOGY NYUGODTAN UTAZHASS, ÉLVEZHESD KEDVENC SPORTJAID, ÉS NE KELLJEN AGGÓDNOD A CSOMAGOK MIATT. DRÁGA DOLGAIDAT IS BIZTOSÍTJUK PÓTDÍJ MEGFIZETÉSE ELLENÉBEN!

BIZTOSÍTÁSKÖTŐ FELÜLET

FIZETÉSI FELTÉTELEK

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A SPORTBIZTOSÍTÁS.NET internetes áruház részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank által fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a SPORTBIZTOSÍTÁS.NET áruház oldalán. A SPORTBIZTOSÍTÁS.NET internetes áruház az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának adatait semmilyen formában nem tárolja.

FIZETÉS RÉSZLETEI

A BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉSHEZ AZ ALÁBBI ADATOKRA LESZ SZÜKSÉGE.

Kérjük, készítse elő kártyáját:
  • Kártyaszám: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő szám)
  • Lejárati dátum: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
  • Érvényesítési kód: (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni

ÁRUHÁZUNKBAN AZ ALÁBBI KÁRTYA TÍPUSOKKAL FIZETHET:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet internetes áruházunkban Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
  • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.

UTALÁSOS FIZETÉS

A SPORTBIZTOSITAS.NET oldalon lehetősége van utalással rendezni biztosítási díját. Miután az utalás megérkezett cégünkhöz, Ön egy email üzenetet kap tőlünk, melyben csatolmányként megtalálja a biztosítási kötvényeit, a szerződési feltételt és a díjtáblát is. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az utazás megkezdése előtti utolsó munkanapon 15 óráig nem küldi meg a díjfizetés igazolását, vagy a díj nem érkezik meg a F&V Invest Kft. részére, úgy utazása megkezdése előtt nem lesz birtokában utasbiztosítási kötvényének, így biztosítási fedezete sem lesz utazása során!

FIZETÉS RÉSZLETEI

Kérjük, hogy teljes biztosítási díjat az F&V Invest Kft. OTP Banknál vezetett 11731001-20695079 számú számlaszámunkra átutalni szíveskedjék.

A megjegyzés rovatba feltétlenül írja be a kapott rendelésazonosítót, ellenkező esetben nem tudjuk beazonosítani, hogy az utalás kitől érkezett.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Ha Ön nem bízik meg az online fizetési módban, vagy az banki utalása előreláthatólag nem érkezik meg hozzánk időben (indulást megelőző munkanap 15:00-ig), akkor az alábbi lehetőség áll a rendelkezésére:

FIZETÉS RÉSZLETEI

A biztosítás kötés végén válasza az „utalásos” módozatot, majd a kapott díjbekérőn szereplő rendelésazonosítót feljegyezve (akár ki is nyomtathatja) fáradjon be az utazást megelőző munkanap 15-h-ig bármely OTP bankba, és fizesse be az F&V Invest Kft. nevére, a 11731001-20695079-as számlaszámunkra.

A megjegyzés rovatba feltétlenül írja be kapott rendelésazonosító számot (SB...), ellenkező esetben nem tudjuk beazonosítani, hogy a befizetés kitől érkezett, és elképzelhető, hogy biztosítása csak később kerül feldolgozásra.

SZÁMLA KÉRELEM

Amennyiben Áfás számla igénye van, kérjük, adja meg vagy a kötvény vagy a rendelés azonosító számot, attól függően, hogy az egész rendelésről, vagy csak egy kötvényről kér számlát, hogy gondosgodhassunk annak postázásáról.

FIZETÉS RÉSZLETEI

Felhívjuk figyelmét, hogy számlát, csak a kötvényben magadott díjfizető nevére, címére áll módunkban kiállítani.

AMI MÉG HASZNOS LEHET

HA RÉSZLETESEN SZERETNÉD MEGISMERNI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS ÁRAINKAT, ITT MEGTALÁLOD ŐKET. HA KÉRDÉSED VAN, ITT VÁLASZT TALÁLSZ, HA MÉGSEM, KOLLÉGÁINK SZÍVESEN SEGÍTENEK. NEM HAGYUNK KÉTSÉGEKET!

SEGÉLYHÍVÁS

A GROUPAMA BIZTOSÍTÓ ZRT SZERZŐDÉSES ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÓJA A EUROP-ASSISTANCE MAGYARORSZÁG KFT. HA BAJ VAN, ELŐBB NE A BARÁTOD HÍVD, HANEM AZ ALÁBB LÁTHATÓ TELEFONSZÁMOT, MELYET A BIZTOSÍTÁSI KÖTVÉNYEDEN IS MEGTALÁLSZ.

0-24 ÓRÁIG MAGYAR DISZPÉCSER ÁLL A RENDELKEZÉSEDRE

KÖZPONTI TELEFONSZÁMUNK:

+36 1 465 36 40

KÖZPONTI FAXSZÁMUNK:

+36 1 458 44 45

MIÉRT JÓ HA EZT A SZÁMOT HÍVOD?

BÁRHOL A VILÁGON SZÁMÍTHATSZ RÁ ÉS NEM KELL ATTÓL TARTANOD, HOGY KOMOLY PÉNZEKET VASALJANAK BE TŐLED, AKÁR EGY HELIKOPTERES MENTÉS ALKALMÁVAL.

ELÉRHETŐSÉG

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.
Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "Nem kaptam meg a kötvényt", "Nem tudom folytatni a kötést").

E-MAIL CÍMÜNK

INFO@SPORTBIZTOSITAS.NET

MOBILSZÁMUNK:

+36 30 690 66 90