JOGI NYILATKOZAT

Az F&V Invest Kft. (a továbbiakban: "tulajdonos") által működtetett online biztosításközvetítő oldal(ak) (a továbbiakban: honlapok) látogatói részére! Valamennyi, bármely fenti honlapon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban: együttesen: tartalom) az F&V Invest Kft. szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.

Az F&V Invest Kft. által működtetett honlapokon lévő valamennyi tartalom jog által védett! A tartalom látogatói, az F&V Invest Kft. felhasználói a honlapok tartalmát kizárólag a F&V Invest Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

E fenti előírások alól kivételt képeznek az F&V Invest Kft. felhasználó által közzétett tartalmak (pl. fórum bejegyzések, képek), melyekre felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználó által közzétett tartalomért az adott felhasználó felel.

Az F&V Invest Kft. által működtetett honlapokra/oldalaira mutató linkeket az F&V Invest Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül el lehet helyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat. Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy az F&V Invest Kft. honlapja, vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.

2022 - F&V Invest Kft.

ELÉRHETŐSÉG

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.
Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "Nem kaptam meg a kötvényt", "Nem tudom folytatni a kötést").

E-MAIL CÍMÜNK

INFO@SPORTBIZTOSITAS.NET

MOBILSZÁMUNK:

+36 30 690 66 90