FONTOS teendők, ha baleset ért

Kárbejelentés

Egy baleset, vagy bármely a kötvényen szereplő biztosítási esemény bekövetkezése után első teendő: fel kell hívni a Europ-Assistance Magyarország Kft. segélyhívó vonalát. A szolgáltató garantálja, hogy bárhol is történt meg az esemény, segítenek a szolgáltatás megszervezésében.

Ezt követően a károsult feladata, hogy valamennyi, a káreseményhez kapcsolódó orvosi dokumentumot, amennyiben volt rendőri intézkedés a rendőrségi feljelentést, jegyzőkönyvet, határozatot begyűjtse, a sérült vagyontárgyakat megőrizze és amint lehetőség adódik a káreseményt a biztosító felé bejelentse.

Információs linkek a kárbejelentéssel kapcsolatban

FONTOS

  • A letöltött és kitöltött kárbejelentési dokumentumokat, az orvosi igazolásokat, rendőrhatósági dokumentumokat, a sérült vagyontárgyak fényképeit, a sérült műszaki berendezésekről készült szakvéleményeket eredeti formában át kell adni a biztosító ügyfélszolgálatának, vagy eredeti változatban kell a biztosító részére megküldeni postai úton (scannelve, faxolva NEM jó).
  • Amennyiben rendelkezésre állnak a sérült, vagy ellopott vagyontárgyak beszerzési számlái, úgy azokat is továbbítani kell a biztosító felé – a kárrendezés végéig pedig meg kell őrizni a sérült vagyontárgyakat.
  • A káreseményt a lehető leggyorsabban (a lehető legelőbb) be kell jelenteni a biztosító felé.
  • Abban az esetben, ha a kárrendezéshez szükséges minden okirat, bizonyíték nem áll rendelkezésre és/vagy a káresemény bejelentése indokolatlanul későn történik meg a biztosító megtagadhatja a szolgáltatási összeg teljesítését (mentesül) az miatt, mert a káresemény körülményei nem kivizsgálhatók.

Amennyiben kérdése van a kárbejelentéssel kapcsolatban, kérjük, hogy keresse kollégáinkat.

ELÉRHETŐSÉG

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.
Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "Nem kaptam meg a kötvényt", "Nem tudom folytatni a kötést").

E-MAIL CÍMÜNK

INFO@SPORTBIZTOSITAS.NET

MOBILSZÁMUNK:

+36 30 690 66 90