REGISZTRÁCIÓ

 1. BELÉPÉS/REGISZTRÁCIÓ

  Amennyiben Ön már regisztrált ügyfelünk, a honlapon az online biztosításkötés előtt kell belépnie az oldalra (Bejelentkezés). Amennyiben Ön még nem regisztrált ügyfelünk, a kalkuláció során kell regisztrálnia, megadva a szükséges adatait. A regisztráció során meg kell adnia a teljes nevét, az e-mail címét és egy jelszót. Fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg. Egyes oldalak látogatásának, olvasásának, letöltésének feltétele a regisztráció. A honlap tulajdonosa jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a honlap rendeltetésszerű használata. A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti az info@sportbiztositas.net email címre küldött üzenet útján. A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában részére az oldal üzemeltetője a hírleveleket, illetve az akciókról szóló értesítéseket , a megkötött biztosítási termékek teljes tájékoztató anyagát, magát a biztosítási kötvényeket elektronikus formában megküldje. A regisztrált felhasználó az info@sportbiztositas.net email címre küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni. A regisztrált felhasználó csak saját nevében regisztrálhat, illetve járhat el. A regisztráció során megadott adatait a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük.

  (Ld Adatvédelmi nyilatkozat)

  Az adatlap kitöltése után Ön automatikusan e-mailt kap, melyben található egy link, melyre rákattintva aktiválhatja regisztrációját. A regisztráció során megadott adatait a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük. A regisztrációkor megadott adatok az online biztosításkötés folyamán az „Adataim / Szerződéseim” menüpontra kattintva módosíthatók. Ha már regisztrált, a Bejelentkezés menüpontban az email címét és jelszavát beírva be tud jelentkezni, és már böngészhet is a regisztrációhoz kötött tartalmak között.

 2. FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

  A honlap böngészése feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve látogató tudomásul veszi, hogy a böngészéssel kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról, és az azon tárolt adatok védelméről. A honlap nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan

  • a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
  • az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
  • az információtovábbítási késedelemből adódó,
  • vírusok okozta,
  • szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
  • vonal vagy rendszerhibából adódó károkért.

  A honlap jogosult a regisztráció feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

  Cég neve: F&V Invest Kft.
  Székhely: 7673 Cserkút, Új utca 4.
  Adószám: 23466384-2-02
  Cégjegyzékszám: 02-09-078909
  Ügyvezető: Vásárhelyi Balázs
  Telefonszám: 06-72-820-168
  Fax: 06-72-225-894

2022 - F&V Invest Kft.

ELÉRHETŐSÉG

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.
Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "Nem kaptam meg a kötvényt", "Nem tudom folytatni a kötést").

E-MAIL CÍMÜNK

INFO@SPORTBIZTOSITAS.NET

MOBILSZÁMUNK:

+36 30 690 66 90