KÖSZÖNTÜNK A SPORTBIZTOSÍTÁS.NET HONLAPJÁN!

Mind a sportok művelésének, mind pedig a sportolók biztonságának támogatása volt az a cél, mellyel létrehoztuk ezt az oldalt, ezt az üzleti vállalkozást. A terület bár nagyon szerteágazó, de a lehető legtöbb sportág számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy az abban résztvevők minél nagyobb biztonsággal szentelhessék idejüket kedvtelésüknek.

Legyen szó idény, vagy egész évben űzhető sportokról, mi mindehhez szolgáltatjuk Neked a mögöttes védelmet.

Stratégiai partnerünkkel, a Groupama Biztosító Zrt-vel a piacon máshol nem elérhető, egyedi termékeket dolgoztunk, és dolgozunk is ki folyamatosan. A feltételek, illetve a szolgáltatások kialakítása egyedülálló a piacon, mivel azokat a különböző sportágakban több éves tapasztalatot megszerzett szakemberekkel alakítottuk ki. Ki ismerhetné jobban az adott területeket, mind azok, akik nap, mint nap foglalkoznak vele. Oktatók, illetve sportszövetségek támogatása mellett minden speciális kockázatra gondoltunk. A kockázatvállalást pedig Magyarország egyik vezető biztosítótársasága vállalja. Miért fontos, hogy szakmai alapokon nyugszik a kínált biztosítás? Mert így ténylegesen arra sportra szól, amelyre megkötöd a biztosítást, és pontosan kidolgoztuk, hogy a sportágban a felmerülő életszerű káresemények biztosítva is legyenek.
Asszisztencia szolgáltatóként a Europ Assistance áll mögöttünk, aki napi 24 órában várja hívásod, ha baj esetén segítségre van szükséged. Csak fel kell hívnod Őket, és minden szükséges intézkedést megtesznek anélkül, hogy Neked fizetni kellene érte, amikor a segítséget igénybe veszed. Minden káreseménnyel kapcsolatos kiadást a biztosító közvetlenül a segélyszolgálattal rendez.

A szerződési feltételek, illetve a termékekhez kapcsolódó leírások pontosan megmutatják, hogy a kockázat, melyet a termékekhez adunk maximálisan lefedi a teljes veszélykört. Nem tudod, hogy mikor térít a biztosító, milyen káreseményekkor fizet? Minden módozathoz tartoznak olyan kérdések, melyek a leggyakrabban felmerülhetnek. Olvasd el, vagy kérd segítségünket, és megadjuk kérdéseidre a választ.

Termékeink online és viszonteladóinknál is köthetőek, akár az utazás előtti utolsó percben is. Csak válaszd ki a megfelelő terméket, nézd meg melyik a számodra legideálisabb kockázat, és pár lépés után már a kezedben is a kötvény, mely a biztonságodat garantálja.

Biztosításközvetítő: F&V Invest Kft.
Regisztrációs száma: 219052300721

Biztosításközvetítő természetes személy:
Regisztrációs száma: 111011048232

A biztosításközvetítő adatai ellenőrizhetők: https://intezmenykereso.mnb.hu/

NEKED CSAK A SPORTRA KELL GONDOLNOD,

MI A MEGKÖTÖTT BIZTOSÍTÁSSAL MINDIG OTT LESZÜNK MÖGÖTTED.

2022 - F&V Invest Kft.

ELÉRHETŐSÉG

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.
Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "Nem kaptam meg a kötvényt", "Nem tudom folytatni a kötést").

E-MAIL CÍMÜNK

INFO@SPORTBIZTOSITAS.NET

MOBILSZÁMUNK:

+36 30 690 66 90